Norma GOST R 54037-2010 1.1.2012 náhled

GOST R 54037-2010

Foodstuffs. Determination of the content of water-soluble antioxidants by amperometric method in vegetables, fruits, products of their processing, alcoholic and soft drinks

Automaticky přeložený název:

Potraviny. Stanovení obsahu ve vodě rozpustných antioxidantů od amperometrickou metody v zeleniny, ovoce, produkty jejich zpracování, alkoholických a nealkoholických nápojů



NORMA vydána dne 1.1.2012


Jazyk
Provedení
DostupnostSKLADEM
Cena1476.00 bez DPH
1 476.00

Informace o normě:

Označení normy: GOST R 54037-2010
Datum vydání normy: 1.1.2012
Kód zboží: NS-402916
Počet stran: 11
Přibližná hmotnost: 33 g (0.07 liber)
Země: Ruská technická norma
Kategorie: Technické normy GOST

Doporučujeme:




Cookies Cookies

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.

Souhlas můžete odmítnout zde.

Zde máte možnost přizpůsobit si nastavení souborů cookies v souladu s vlastními preferencemi.

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů.