Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Foodstuffs. Determination of the content of water-soluble antioxidants by amperometric method in vegetables, fruits, products of their processing, alcoholic and soft drinks
Automaticky přeložený název:
Potraviny. Stanovení obsahu ve vodě rozpustných antioxidantů od amperometrickou metody v zeleniny, ovoce, produkty jejich zpracování, alkoholických a nealkoholických nápojů
NORMA vydána dne 1.1.2012
Označení normy: GOST R 54037-2010
Datum vydání normy: 1.1.2012
Kód zboží: NS-402916
Počet stran: 11
Přibližná hmotnost: 33 g (0.07 liber)
Země: Ruská technická norma
Kategorie: Technické normy GOST
NEPLATNÁ
1.1.2009
NEPLATNÁ
1.7.2010
NEPLATNÁ
1.1.2009
NEPLATNÁ
1.1.2010
NEPLATNÁ
1.1.2010
NEPLATNÁ
1.1.2010
Poslední aktualizace: 28.12.2024 (Počet položek: 2 217 261)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.