Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Food processing machinery. Clipping machines. Safety and hygiene requirements
Automaticky přeložený název:
Strojní zařízení na zpracování potravin. Ořezové stroje. Bezpečnostní a hygienické požadavky
NORMA vydána dne 1.1.2012
Označení normy: GOST R 53942-2010
Datum vydání normy: 1.1.2012
Kód zboží: NS-402815
Počet stran: 36
Přibližná hmotnost: 108 g (0.24 liber)
Země: Ruská technická norma
Kategorie: Technické normy GOST
1.7.2015
1.7.2014
1.7.2014
1.7.2014
1.7.1992
1.1.1957
Poslední aktualizace: 12.05.2025 (Počet položek: 2 199 201)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.