Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Meat and meat products. Method for determination of residual activity of acid phosphatase, expressed by mass share of phenol in sausage products mode from thermally treated ingredients
Automaticky přeložený název:
Maso a masné výrobky. Metoda pro stanovení zbytkové aktivity kyselé fosfatázy , vyjádřený v hmotnostních procentech podílu fenolu v salámové výrobky režimu z tepelně ošetřených složek
NORMA vydána dne 1.1.2011
Označení normy: GOST R 53641-2009
Poznámka: NEPLATNÁ
Datum vydání normy: 1.1.2011
Kód zboží: NS-402506
Počet stran: 11
Přibližná hmotnost: 33 g (0.07 liber)
Země: Ruská technická norma
Kategorie: Technické normy GOST
Poskytování aktuálních informací o legislativních předpisech vyhlášených ve Sbírce zákonů od roku 1945.
Aktualizace 2x v měsíci !
Chcete vědět více informací? Podívejte se na tuto stránku.
Poslední aktualizace: 18.03.2025 (Počet položek: 2 233 643)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.