Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Meat and meat products. Method for determination of residual activity of acid phosphatase, expressed by mass share of phenol in sausage products mode from thermally treated ingredients
Automaticky přeložený název:
Maso a masné výrobky. Metoda pro stanovení zbytkové aktivity kyselé fosfatázy , vyjádřený v hmotnostních procentech podílu fenolu v salámové výrobky režimu z tepelně ošetřených složek
NORMA vydána dne 1.1.2011
Označení normy: GOST R 53641-2009
Poznámka: NEPLATNÁ
Datum vydání normy: 1.1.2011
Kód zboží: NS-402506
Počet stran: 11
Přibližná hmotnost: 33 g (0.07 liber)
Země: Ruská technická norma
Kategorie: Technické normy GOST
Chcete mít jistotu, že používáte pouze platné technické normy?
Nabízíme Vám řešení, které Vám zajistí měsíční přehled o aktuálnosti norem, které používáte.
Chcete vědět více informací? Podívejte se na tuto stránku.
Poslední aktualizace: 22.12.2024 (Počet položek: 2 217 000)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.