NEPLATNÁ GOST R 53641-2009 1.1.2011 náhled

GOST R 53641-2009

Meat and meat products. Method for determination of residual activity of acid phosphatase, expressed by mass share of phenol in sausage products mode from thermally treated ingredients

Automaticky přeložený název:

Maso a masné výrobky. Metoda pro stanovení zbytkové aktivity kyselé fosfatázy , vyjádřený v hmotnostních procentech podílu fenolu v salámové výrobky režimu z tepelně ošetřených složek



NORMA vydána dne 1.1.2011


Jazyk
Provedení
DostupnostSKLADEM
Cena1345.70 bez DPH
1 345.70

Informace o normě:

Označení normy: GOST R 53641-2009
Poznámka: NEPLATNÁ
Datum vydání normy: 1.1.2011
Kód zboží: NS-402506
Počet stran: 11
Přibližná hmotnost: 33 g (0.07 liber)
Země: Ruská technická norma
Kategorie: Technické normy GOST

Odebírejte informace o nově vydaných normách ZDARMA:

Chcete pravidelně odebírat informace o nově vycházejících normách z celého světa a to zcela zdarma?
Přihlašte se k odběru. Vše je velice jednoduché a absolutně ZDARMA.
Na výběr máte vydavatele z celého světa.




Cookies Cookies

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.

Souhlas můžete odmítnout zde.

Zde máte možnost přizpůsobit si nastavení souborů cookies v souladu s vlastními preferencemi.

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů.