Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Confectionery. Methods of determination of the dry fat-free solids content of milk in chocolate products with milk
Automaticky přeložený název:
Cukrovinky. Metody stanovení suché bez tuku obsah pevných látek v mléce čokoládových výrobků s mlékem
NORMA vydána dne 1.1.2010
Označení normy: GOST R 53212-2008
Poznámka: NEPLATNÁ
Datum vydání normy: 1.1.2010
Kód zboží: NS-402068
Počet stran: 15
Přibližná hmotnost: 45 g (0.10 liber)
Země: Ruská technická norma
Kategorie: Technické normy GOST
Chcete pravidelně odebírat informace o nově vycházejících normách z celého světa a to zcela zdarma?
Přihlašte se k odběru. Vše je velice jednoduché a absolutně ZDARMA.
Na výběr máte vydavatele z celého světa.
Poslední aktualizace: 13.11.2024 (Počet položek: 2 210 764)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.