Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Confectionery. Methods of determination of the dry fat-free solids content of milk in chocolate products with milk
Automaticky přeložený název:
Cukrovinky. Metody stanovení suché bez tuku obsah pevných látek v mléce čokoládových výrobků s mlékem
NORMA vydána dne 1.1.2010
Označení normy: GOST R 53212-2008
Poznámka: NEPLATNÁ
Datum vydání normy: 1.1.2010
Kód zboží: NS-402068
Počet stran: 15
Přibližná hmotnost: 45 g (0.10 liber)
Země: Ruská technická norma
Kategorie: Technické normy GOST
Poslední aktualizace: 26.06.2025 (Počet položek: 2 205 981)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.