Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Confectionery. Method of determination of the dry fat-free solids content of cocoa in chocolate products
Automaticky přeložený název:
Cukrovinky. Způsob stanovení suché bez tuku obsah pevných částic kakaa v čokoládových výrobcích
NORMA vydána dne 1.1.2010
Označení normy: GOST R 53164-2008
Poznámka: NEPLATNÁ
Datum vydání normy: 1.1.2010
Kód zboží: NS-402017
Počet stran: 8
Přibližná hmotnost: 24 g (0.05 liber)
Země: Ruská technická norma
Kategorie: Technické normy GOST
Poskytování aktuálních informací o legislativních předpisech vyhlášených ve Sbírce zákonů od roku 1945.
Aktualizace 2x v měsíci !
Chcete vědět více informací? Podívejte se na tuto stránku.
Poslední aktualizace: 04.08.2025 (Počet položek: 2 211 733)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.