Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Confectionery. Methods of determination of the content of the total dry solids of cocoa in chocolate products
Automaticky přeložený název:
Cukrovinky. Metody stanovení obsahu celkových sušiny kakaa v čokoládových výrobcích
NORMA vydána dne 1.1.2010
Označení normy: GOST R 53156-2008
Poznámka: NEPLATNÁ
Datum vydání normy: 1.1.2010
Kód zboží: NS-402009
Počet stran: 10
Přibližná hmotnost: 30 g (0.07 liber)
Země: Ruská technická norma
Kategorie: Technické normy GOST
Poslední aktualizace: 13.11.2024 (Počet položek: 2 210 764)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.