Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Confectionery. Methods of determination of the content of the total dry solids of cocoa in chocolate products
Automaticky přeložený název:
Cukrovinky. Metody stanovení obsahu celkových sušiny kakaa v čokoládových výrobcích
NORMA vydána dne 1.1.2010
Označení normy: GOST R 53156-2008
Poznámka: NEPLATNÁ
Datum vydání normy: 1.1.2010
Kód zboží: NS-402009
Počet stran: 10
Přibližná hmotnost: 30 g (0.07 liber)
Země: Ruská technická norma
Kategorie: Technické normy GOST
Chcete mít jistotu o platnosti užívaných předpisů?
Nabízíme Vám řešení, abyste mohli používat stále platné (aktuální) legislativní předpisy.
Chcete vědět více informací? Podívejte se na tuto stránku.
Poslední aktualizace: 03.11.2025 (Počet položek: 2 242 248)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.