Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Food products. Method for determination of artificial colours in spices presence
Automaticky přeložený název:
Potravinářské výrobky. Metoda pro stanovení umělých barviv v koření přítomnosti
NORMA vydána dne 1.1.2009
Označení normy: GOST R 52825-2007
Poznámka: NEPLATNÁ
Datum vydání normy: 1.1.2009
Kód zboží: NS-401656
Počet stran: 11
Přibližná hmotnost: 33 g (0.07 liber)
Země: Ruská technická norma
Kategorie: Technické normy GOST
Chcete mít jistotu, že používáte pouze platné technické normy?
Nabízíme Vám řešení, které Vám zajistí měsíční přehled o aktuálnosti norem, které používáte.
Chcete vědět více informací? Podívejte se na tuto stránku.
Poslední aktualizace: 05.10.2025 (Počet položek: 2 237 498)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.