Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Roasted ground coffee. Method by determination of moisture content at 103 deg. C
Automaticky přeložený název:
Pražená mletá káva. Metoda stanovení obsahu vlhkosti při teplotě 103 ° C. C
NORMA vydána dne 1.1.2009
Označení normy: GOST R 52794-2007
Poznámka: NEPLATNÁ
Datum vydání normy: 1.1.2009
Kód zboží: NS-401624
Počet stran: 10
Přibližná hmotnost: 30 g (0.07 liber)
Země: Ruská technická norma
Kategorie: Technické normy GOST
Poskytování aktuálních informací o legislativních předpisech vyhlášených ve Sbírce zákonů od roku 1945.
Aktualizace 2x v měsíci !
Chcete vědět více informací? Podívejte se na tuto stránku.
Poslední aktualizace: 16.05.2024 (Počet položek: 2 902 054)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.