Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Food products. Methods for identification and determination of artificial colours in caramel
Automaticky přeložený název:
Potravinářské výrobky. Metody pro identifikaci a stanovení umělých barviv v karamelu
NORMA vydána dne 1.1.2008
Označení normy: GOST R 52671-2006
Poznámka: NEPLATNÁ
Datum vydání normy: 1.1.2008
Kód zboží: NS-401502
Počet stran: 23
Přibližná hmotnost: 69 g (0.15 liber)
Země: Ruská technická norma
Kategorie: Technické normy GOST
Chcete pravidelně odebírat informace o nově vycházejících normách z celého světa a to zcela zdarma?
Přihlašte se k odběru. Vše je velice jednoduché a absolutně ZDARMA.
Na výběr máte vydavatele z celého světa.
Poslední aktualizace: 18.06.2025 (Počet položek: 2 204 851)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.