Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Fish, marine products and products of them. Method of determining the fraction of total mass of protein, fat, water, phosphorus, calcium and ash by the near-infra-red spectrometry
Automaticky přeložený název:
Ryby , mořské produkty a výrobky z nich. Metoda stanovení zlomek celkové hmotnosti proteinu, tuku , vody, fosforu , vápníku a popel , které téměř infračervené spektrometrie
NORMA vydána dne 1.1.2007
Označení normy: GOST R 52421-2005
Poznámka: NEPLATNÁ
Datum vydání normy: 1.1.2007
Kód zboží: NS-401231
Počet stran: 8
Přibližná hmotnost: 24 g (0.05 liber)
Země: Ruská technická norma
Kategorie: Technické normy GOST
Poslední aktualizace: 22.12.2024 (Počet položek: 2 217 000)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.