Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Quality systems. HACCP principles for food products quality management. General requirements
Automaticky přeložený název:
Systémy jakosti. Zásady HACCP pro management kvality potravinářské výrobky. Obecné požadavky
NORMA vydána dne 1.7.2001
Označení normy: GOST R 51705.1-2001
Poznámka: NEPLATNÁ
Datum vydání normy: 1.7.2001
Kód zboží: NS-400488
Počet stran: 12
Přibližná hmotnost: 36 g (0.08 liber)
Země: Ruská technická norma
Kategorie: Technické normy GOST
Poslední aktualizace: 19.09.2025 (Počet položek: 2 235 321)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.