Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Meat and meat products. Determination of chloride content. Volhard method
Automaticky přeložený název:
Maso a masné výrobky. Stanovení obsahu chloridu. Metoda Volhard
NORMA vydána dne 1.1.2001
Označení normy: GOST R 51480-99
Datum vydání normy: 1.1.2001
Kód zboží: NS-400252
Počet stran: 6
Přibližná hmotnost: 18 g (0.04 liber)
Země: Ruská technická norma
Kategorie: Technické normy GOST
NEPLATNÁ
1.1.1994
1.1.1994
1.1.1994
1.8.1996
NEPLATNÁ
1.1.1999
1.1.2000
Poslední aktualizace: 22.12.2024 (Počet položek: 2 217 000)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.