NEPLATNÁ GOST R 51479-99 1.1.2001 náhled

GOST R 51479-99

Meat and meat products. Method for determination of moisture content

Automaticky přeložený název:

Maso a masné výrobky. Metoda pro stanovení obsahu vlhkosti



NORMA vydána dne 1.1.2001


Jazyk
Provedení
DostupnostSKLADEM
Cena974.00 bez DPH
974.00

Informace o normě:

Označení normy: GOST R 51479-99
Poznámka: NEPLATNÁ
Datum vydání normy: 1.1.2001
Kód zboží: NS-400251
Počet stran: 5
Přibližná hmotnost: 15 g (0.03 liber)
Země: Ruská technická norma
Kategorie: Technické normy GOST

Odebírejte informace o nově vydaných normách ZDARMA:

Chcete pravidelně odebírat informace o nově vycházejících normách z celého světa a to zcela zdarma?
Přihlašte se k odběru. Vše je velice jednoduché a absolutně ZDARMA.
Na výběr máte vydavatele z celého světa.




Cookies Cookies

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.

Souhlas můžete odmítnout zde.

Zde máte možnost přizpůsobit si nastavení souborů cookies v souladu s vlastními preferencemi.

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů.