Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Fruit and vegetable juices. Method for determination of centrifugable pulp content
Automaticky přeložený název:
Ovocné a zeleninové šťávy. Metoda pro stanovení obsahu vlákniny centrifugable
NORMA vydána dne 1.1.2001
Označení normy: GOST R 51442-99
Poznámka: NEPLATNÁ
Datum vydání normy: 1.1.2001
Kód zboží: NS-400213
Počet stran: 7
Přibližná hmotnost: 21 g (0.05 liber)
Země: Ruská technická norma
Kategorie: Technické normy GOST
Chcete pravidelně odebírat informace o nově vycházejících normách z celého světa a to zcela zdarma?
Přihlašte se k odběru. Vše je velice jednoduché a absolutně ZDARMA.
Na výběr máte vydavatele z celého světa.
Poslední aktualizace: 22.11.2024 (Počet položek: 2 206 568)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.