Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Fruit and vegetable juices. Enzymatic method for spectrophotometric determination of acetic acid (acetate) content
Automaticky přeložený název:
Ovocné a zeleninové šťávy. Enzymatická metoda pro spektrofotometrické stanovení kyseliny octové (acetát) obsah
NORMA vydána dne 1.1.2001
Označení normy: GOST R 51441-99
Poznámka: NEPLATNÁ
Datum vydání normy: 1.1.2001
Kód zboží: NS-400212
Počet stran: 11
Přibližná hmotnost: 33 g (0.07 liber)
Země: Ruská technická norma
Kategorie: Technické normy GOST
Poslední aktualizace: 22.11.2024 (Počet položek: 2 206 568)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.