Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Fruit and vegetable juices. Gravimetric method for determination of total dry matter by determining loss of mass on drying
Automaticky přeložený název:
Ovocné a zeleninové šťávy. Gravimetrická metoda pro stanovení celkové sušiny stanovením úbytku hmotnosti sušením
NORMA vydána dne 1.1.2001
Označení normy: GOST R 51437-99
Datum vydání normy: 1.1.2001
Kód zboží: NS-400208
Počet stran: 7
Přibližná hmotnost: 21 g (0.05 liber)
Země: Ruská technická norma
Kategorie: Technické normy GOST
NEPLATNÁ
1.7.1999
1.1.2001
NEPLATNÁ
1.1.2001
1.1.2001
NEPLATNÁ
1.1.2001
1.1.2001
Poslední aktualizace: 23.12.2024 (Počet položek: 2 217 157)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.