Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Fruit and vegetable juices. Method for determination of titratable acidity
Automaticky přeložený název:
Ovocné a zeleninové šťávy. Metoda pro stanovení titrační kyselosti
NORMA vydána dne 1.1.2001
Označení normy: GOST R 51434-99
Poznámka: NEPLATNÁ
Datum vydání normy: 1.1.2001
Kód zboží: NS-400205
Počet stran: 7
Přibližná hmotnost: 21 g (0.05 liber)
Země: Ruská technická norma
Kategorie: Technické normy GOST
Chcete mít jistotu, že používáte pouze platné technické normy?
Nabízíme Vám řešení, které Vám zajistí měsíční přehled o aktuálnosti norem, které používáte.
Chcete vědět více informací? Podívejte se na tuto stránku.
Poslední aktualizace: 23.12.2024 (Počet položek: 2 217 157)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.