Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Wheat flour. Physical characteristics of doughs. Determination of water absorption and rheological properties usinc a farinograph
Automaticky přeložený název:
Pšeničná mouka. Fyzikální vlastnosti těsta. Stanovení absorpce vody a reologické vlastnosti usinc farinografu
NORMA vydána dne 1.1.2001
Označení normy: GOST R 51404-99
Poznámka: NEPLATNÁ
Datum vydání normy: 1.1.2001
Kód zboží: NS-400177
Počet stran: 12
Přibližná hmotnost: 36 g (0.08 liber)
Země: Ruská technická norma
Kategorie: Technické normy GOST
Poslední aktualizace: 28.09.2024 (Počet položek: 2 350 600)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.