Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Aerated soft drinks and fermented bread beverages. Method for determination of carbon dioxide
Automaticky přeložený název:
Sycené nealkoholické nápoje a kvašené nápoje chléb. Metoda pro stanovení oxidu uhličitého
NORMA vydána dne 1.1.1999
Označení normy: GOST R 51153-98
Poznámka: NEPLATNÁ
Datum vydání normy: 1.1.1999
Kód zboží: NS-399796
Počet stran: 8
Přibližná hmotnost: 24 g (0.05 liber)
Země: Ruská technická norma
Kategorie: Technické normy GOST
Implemented changes and corrections:
Amd. 7.07
Poskytování aktuálních informací o legislativních předpisech vyhlášených ve Sbírce zákonů od roku 1945.
Aktualizace 2x v měsíci !
Chcete vědět více informací? Podívejte se na tuto stránku.
Poslední aktualizace: 20.04.2025 (Počet položek: 2 197 284)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.