Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Aerated soft drinks and fermented bread beverages. Method for determination of carbon dioxide
Automaticky přeložený název:
Sycené nealkoholické nápoje a kvašené nápoje chléb. Metoda pro stanovení oxidu uhličitého
NORMA vydána dne 1.1.1999
Označení normy: GOST R 51153-98
Poznámka: NEPLATNÁ
Datum vydání normy: 1.1.1999
Kód zboží: NS-399796
Počet stran: 8
Přibližná hmotnost: 24 g (0.05 liber)
Země: Ruská technická norma
Kategorie: Technické normy GOST
Implemented changes and corrections:
Amd. 7.07
Poslední aktualizace: 22.11.2024 (Počet položek: 2 206 568)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.