Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Poultry meat, edible offal and ready-to-cook poultry meat. Method for quantity determination of mesophilic aerobic and facultative-anaerobic microorganisms
Automaticky přeložený název:
Drůbeží maso, jedlé droby a ready-to-vařit drůbeží maso. Metoda pro stanovení množství mezofilních aerobních a fakultativně anaerobních mikroorganismů,
NORMA vydána dne 1.7.2011
Označení normy: GOST R 50396.1-2010
Poznámka: NEPLATNÁ
Datum vydání normy: 1.7.2011
Kód zboží: NS-399019
Počet stran: 9
Přibližná hmotnost: 27 g (0.06 liber)
Země: Ruská technická norma
Kategorie: Technické normy GOST
Implemented changes and corrections:
Amd. 8.12
Poslední aktualizace: 03.01.2025 (Počet položek: 2 218 319)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.