Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Poultry meat, edible offal, ready-to-cook products. Methods for sampling and preparing of microbiological examinations
Automaticky přeložený název:
Drůbeží maso , jedlé droby , ready -to - kuchař produkty. Metody pro odběr vzorků a přípravu mikrobiologických vyšetření
NORMA vydána dne 1.1.1994
Označení normy: GOST R 50396.0-92
Poznámka: NEPLATNÁ
Datum vydání normy: 1.1.1994
Kód zboží: NS-399018
Počet stran: 16
Přibližná hmotnost: 48 g (0.11 liber)
Země: Ruská technická norma
Kategorie: Technické normy GOST
Poslední aktualizace: 26.04.2024 (Počet položek: 2 896 057)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.