Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Microbiology of food and animal feeding stuffs. Guidelines on preparation and production of culture media. Part 1. General guidelines on quality assurance for the preparation of culture media in the laboratory
Automaticky přeložený název:
Mikrobiologie potravin a krmiv. Pokyny k přípravě a výrobě kultur. Part 1. General pokyny k zajištění jakosti pro přípravu kultivačních půd v laboratoři
NORMA vydána dne 1.7.2015
Označení normy: GOST ISO/TS 11133-1-2014
Poznámka: NEPLATNÁ
Datum vydání normy: 1.7.2015
Kód zboží: NS-612612
Počet stran: 20
Přibližná hmotnost: 60 g (0.13 liber)
Země: Ruská technická norma
Kategorie: Technické normy GOST
Chcete pravidelně odebírat informace o nově vycházejících normách z celého světa a to zcela zdarma?
Přihlašte se k odběru. Vše je velice jednoduché a absolutně ZDARMA.
Na výběr máte vydavatele z celého světa.
Poslední aktualizace: 14.11.2025 (Počet položek: 2 243 651)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.