Norma GOST ISO 11817-2014 1.1.2016 náhled

GOST ISO 11817-2014

Roasted ground coffee. Determination of moisture content. Karl Fischer method (reference method)

Automaticky přeložený název:

Pražená mletá káva. Stanovení obsahu vody. Karl-Fischerova metoda ( Referenční metoda )



NORMA vydána dne 1.1.2016


Jazyk
Provedení
DostupnostSKLADEM
Cena1 377.80 bez DPH
1 377.80

Informace o normě:

Označení normy: GOST ISO 11817-2014
Datum vydání normy: 1.1.2016
Kód zboží: NS-616935
Počet stran: 11
Přibližná hmotnost: 33 g (0.07 liber)
Země: Ruská technická norma
Kategorie: Technické normy GOST

Kategorie - podobné normy:

Káva a náhražky kávy

Doporučujeme:




Cookies Cookies

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.

Souhlas můžete odmítnout zde.

Zde máte možnost přizpůsobit si nastavení souborů cookies v souladu s vlastními preferencemi.

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů.