Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Roasted ground coffee. Routine method for determination of loss in mass at 103° C
Automaticky přeložený název:
Pražená mletá káva. Rutinní metoda pro stanovení ztráty hmotnosti při 103 ° C
NORMA vydána dne 1.1.2016
Označení normy: GOST ISO 11294-2014
Datum vydání normy: 1.1.2016
Kód zboží: NS-616933
Počet stran: 8
Přibližná hmotnost: 24 g (0.05 liber)
Země: Ruská technická norma
Kategorie: Technické normy GOST
Poskytování aktuálních informací o legislativních předpisech vyhlášených ve Sbírce zákonů od roku 1945.
Aktualizace 2x v měsíci !
Chcete vědět více informací? Podívejte se na tuto stránku.
Poslední aktualizace: 12.09.2024 (Počet položek: 2 346 316)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.