Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Microbiology of food and animal feeding stuffs. Guidelines on preparation and production of culture media. Part 1. General guidelines on quality assurance for the preparation of culture media in the laboratory
Automaticky přeložený název:
Mikrobiologie potravin a krmiv. Pokyny pro přípravu a výrobu kultivačních půd. Part 1. Obecné pokyny k zajištění jakosti pro přípravu kultivačního média v laboratoři
NORMA vydána dne 1.1.2013
Označení normy: GOST ISO 11133-1-2011
Poznámka: NEPLATNÁ
Datum vydání normy: 1.1.2013
Kód zboží: NS-398016
Počet stran: 19
Přibližná hmotnost: 57 g (0.13 liber)
Země: Ruská technická norma
Kategorie: Technické normy GOST
Poslední aktualizace: 14.11.2025 (Počet položek: 2 243 651)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.