Norma GOST EN 12014-2-2014 1.1.2016 náhled

GOST EN 12014-2-2014

Foodstuffs. Determination of nitrate and/or nitrite content. Part 2. HPLC/IC method for the determination of nitrate content of vegetables and vegetable products

Automaticky přeložený název:

Potraviny. Stanovení dusičnanů a / nebo dusitanů obsahu. Part 2. HPLC / IC metoda pro stanovení obsahu dusičnanů zeleniny a rostlinných produktů



NORMA vydána dne 1.1.2016


Jazyk
Provedení
DostupnostSKLADEM
Cena1724.50 bez DPH
1 724.50

Informace o normě:

Označení normy: GOST EN 12014-2-2014
Datum vydání normy: 1.1.2016
Kód zboží: NS-622229
Počet stran: 18
Přibližná hmotnost: 54 g (0.12 liber)
Země: Ruská technická norma
Kategorie: Technické normy GOST

Kategorie - podobné normy:

Zelenina a výrobky ze zeleniny

Doporučujeme:

Aktualizace zákonů

Chcete mít jistotu o platnosti užívaných předpisů?
Nabízíme Vám řešení, abyste mohli používat stále platné (aktuální) legislativní předpisy.
Chcete vědět více informací? Podívejte se na tuto stránku.




Cookies Cookies

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.

Souhlas můžete odmítnout zde.

Zde máte možnost přizpůsobit si nastavení souborů cookies v souladu s vlastními preferencemi.

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů.