Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Sausage products and meat products. Methods of bacteriological analysis
Automaticky přeložený název:
Klobásy a masné výrobky. Metody bakteriologické analýzy
NORMA vydána dne 1.1.1983
Označení normy: GOST 9958-81
Poznámka: NEPLATNÁ
Datum vydání normy: 1.1.1983
Kód zboží: NS-397604
Počet stran: 14
Přibližná hmotnost: 42 g (0.09 liber)
Země: Ruská technická norma
Kategorie: Technické normy GOST
Implemented changes and corrections:
Amd. 12.83
Amd. 4.88
Poslední aktualizace: 21.12.2024 (Počet položek: 2 216 840)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.