Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Sausage products and meat products. Methods of bacteriological analysis
Automaticky přeložený název:
Klobásy a masné výrobky. Metody bakteriologické analýzy
NORMA vydána dne 1.1.1983
Označení normy: GOST 9958-81
Poznámka: NEPLATNÁ
Datum vydání normy: 1.1.1983
Kód zboží: NS-397604
Počet stran: 14
Přibližná hmotnost: 42 g (0.09 liber)
Země: Ruská technická norma
Kategorie: Technické normy GOST
Implemented changes and corrections:
Amd. 12.83
Amd. 4.88
Chcete mít jistotu o platnosti užívaných předpisů?
Nabízíme Vám řešení, abyste mohli používat stále platné (aktuální) legislativní předpisy.
Chcete vědět více informací? Podívejte se na tuto stránku.
Poslední aktualizace: 13.03.2025 (Počet položek: 2 232 199)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.