Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Sausage products and meat products. Methods of bacteriological analysis
Automaticky přeložený název:
Klobásy a masné výrobky. Metody bakteriologické analýzy
NORMA vydána dne 1.1.1983
Označení normy: GOST 9958-81
Poznámka: NEPLATNÁ
Datum vydání normy: 1.1.1983
Kód zboží: NS-397604
Počet stran: 14
Přibližná hmotnost: 42 g (0.09 liber)
Země: Ruská technická norma
Kategorie: Technické normy GOST
Implemented changes and corrections:
Amd. 12.83
Amd. 4.88
Poskytování aktuálních informací o legislativních předpisech vyhlášených ve Sbírce zákonů od roku 1945.
Aktualizace 2x v měsíci !
Chcete vědět více informací? Podívejte se na tuto stránku.
Poslední aktualizace: 05.02.2025 (Počet položek: 2 224 044)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.