Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Sausage, pork, mutton and beef products. Methods for determination of sodium chloride
Automaticky přeložený název:
Klobása, vepřové, skopové a výrobků z hovězího masa. Metody pro stanovení chloridu sodného
NORMA vydána dne 1.7.1974
Označení normy: GOST 9957-73
Poznámka: NEPLATNÁ
Datum vydání normy: 1.7.1974
Kód zboží: NS-397603
Počet stran: 4
Přibližná hmotnost: 12 g (0.03 liber)
Země: Ruská technická norma
Kategorie: Technické normy GOST
Implemented changes and corrections:
Amd. 11.84
Amd. 4.90
Poslední aktualizace: 21.12.2024 (Počet položek: 2 216 840)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.