Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Meat products. Methods for determination of moisture content
Automaticky přeložený název:
Masné výrobky. Metody pro stanovení obsahu vlhkosti
NORMA vydána dne 1.1.1975
Označení normy: GOST 9793-74
Poznámka: NEPLATNÁ
Datum vydání normy: 1.1.1975
Kód zboží: NS-397500
Počet stran: 4
Přibližná hmotnost: 12 g (0.03 liber)
Země: Ruská technická norma
Kategorie: Technické normy GOST
Implemented changes and corrections:
Amd. 1.82
Amd. 4.88
Amd. 4.90
Chcete pravidelně odebírat informace o nově vycházejících normách z celého světa a to zcela zdarma?
Přihlašte se k odběru. Vše je velice jednoduché a absolutně ZDARMA.
Na výběr máte vydavatele z celého světa.
Poslední aktualizace: 14.03.2025 (Počet položek: 2 232 255)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.