Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Meat products. Methods for determination of moisture content
Automaticky přeložený název:
Masné výrobky. Metody pro stanovení obsahu vlhkosti
NORMA vydána dne 1.1.1975
Označení normy: GOST 9793-74
Poznámka: NEPLATNÁ
Datum vydání normy: 1.1.1975
Kód zboží: NS-397500
Počet stran: 4
Přibližná hmotnost: 12 g (0.03 liber)
Země: Ruská technická norma
Kategorie: Technické normy GOST
Implemented changes and corrections:
Amd. 1.82
Amd. 4.88
Amd. 4.90
Chcete mít jistotu o platnosti užívaných předpisů?
Nabízíme Vám řešení, abyste mohli používat stále platné (aktuální) legislativní předpisy.
Chcete vědět více informací? Podívejte se na tuto stránku.
Poslední aktualizace: 05.06.2025 (Počet položek: 2 203 778)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.