Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
                  
        
        Meat products. Methods for determination of moisture content
          Automaticky přeložený název:
          Masné výrobky.  Metody pro stanovení obsahu vlhkosti        
      
NORMA vydána dne 1.1.1975
    
        Označení normy: GOST 9793-74
                
                
                
                Poznámka:    NEPLATNÁ
               
                Datum vydání normy:  1.1.1975
                  Kód zboží:  NS-397500
          Počet stran: 4
Přibližná hmotnost: 12 g (0.03 liber)
        Země:          Ruská technická norma
        Kategorie:  Technické normy GOST
        
                
              
Implemented changes and corrections:
Amd. 1.82
Amd. 4.88
Amd. 4.90
Poslední aktualizace: 03.11.2025 (Počet položek: 2 242 248) 
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.