Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Canned food products. Method for determination of jelly-melting temperature in canned meats
Automaticky přeložený název:
Konzervy potravinářské výrobky. Metoda pro stanovení teploty tání, želé v konzervovaných masa
NORMA vydána dne 1.7.1971
Označení normy: GOST 8756.17-70
Poznámka: NEPLATNÁ
Datum vydání normy: 1.7.1971
Kód zboží: NS-396770
Počet stran: 2
Přibližná hmotnost: 6 g (0.01 liber)
Země: Ruská technická norma
Kategorie: Technické normy GOST
Poslední aktualizace: 22.12.2024 (Počet položek: 2 217 000)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.