Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Fruit and vegetable products. Methods for determination of jelling power and paste-forming capacity of fruit puree
Automaticky přeložený název:
Ovocné a zeleninové produkty. Metody pro stanovení Jellinga moci a pasty tváření kapacity ovocné pyré
NORMA vydána dne 1.7.1992
Označení normy: GOST 8756.12-91
Datum vydání normy: 1.7.1992
Kód zboží: NS-396768
Počet stran: 8
Přibližná hmotnost: 24 g (0.05 liber)
Země: Ruská technická norma
Kategorie: Technické normy GOST
1.1.1971
NEPLATNÁ
1.7.1971
1.7.1971
1.1.1972
1.1.1972
1.1.1972
Poslední aktualizace: 26.12.2024 (Počet položek: 2 217 217)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.