Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Fruit and vegetable products. Methods for determination of jelling power and paste-forming capacity of fruit puree
Automaticky přeložený název:
Ovocné a zeleninové produkty. Metody pro stanovení Jellinga moci a pasty tváření kapacity ovocné pyré
NORMA vydána dne 1.7.1992
Označení normy: GOST 8756.12-91
Datum vydání normy: 1.7.1992
Kód zboží: NS-396768
Počet stran: 8
Přibližná hmotnost: 24 g (0.05 liber)
Země: Ruská technická norma
Kategorie: Technické normy GOST
1.1.1971
NEPLATNÁ
1.7.1971
1.7.1971
1.1.1972
1.1.1972
1.1.1972
Chcete pravidelně odebírat informace o nově vycházejících normách z celého světa a to zcela zdarma?
Přihlašte se k odběru. Vše je velice jednoduché a absolutně ZDARMA.
Na výběr máte vydavatele z celého světa.
Poslední aktualizace: 06.02.2025 (Počet položek: 2 224 275)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.