Norma GOST 8756.12-91 1.7.1992 náhled

GOST 8756.12-91

Fruit and vegetable products. Methods for determination of jelling power and paste-forming capacity of fruit puree

Automaticky přeložený název:

Ovocné a zeleninové produkty. Metody pro stanovení Jellinga moci a pasty tváření kapacity ovocné pyré



NORMA vydána dne 1.7.1992


Jazyk
Provedení
DostupnostSKLADEM
Cena1 233.90 bez DPH
1 233.90

Informace o normě:

Označení normy: GOST 8756.12-91
Datum vydání normy: 1.7.1992
Kód zboží: NS-396768
Počet stran: 8
Přibližná hmotnost: 24 g (0.05 liber)
Země: Ruská technická norma
Kategorie: Technické normy GOST

Kategorie - podobné normy:

Ovoce a výrobky z ovoce

Doporučujeme:

Aktualizace technických norem

Chcete mít jistotu, že používáte pouze platné technické normy?
Nabízíme Vám řešení, které Vám zajistí měsíční přehled o aktuálnosti norem, které používáte.

Chcete vědět více informací? Podívejte se na tuto stránku.




Cookies Cookies

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.

Souhlas můžete odmítnout zde.

Zde máte možnost přizpůsobit si nastavení souborů cookies v souladu s vlastními preferencemi.

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů.