Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Fruit and vegetable products. Methods for determination of transparency of juices and extracts, extract solubility
Automaticky přeložený název:
Ovocné a zeleninové produkty. Metody pro stanovení transparentnosti šťáv a extraktů, extrakt rozpustnost
NORMA vydána dne 1.7.1971
Označení normy: GOST 8756.11-70
Poznámka: NEPLATNÁ
Datum vydání normy: 1.7.1971
Kód zboží: NS-396767
Počet stran: 12
Přibližná hmotnost: 36 g (0.08 liber)
Země: Ruská technická norma
Kategorie: Technické normy GOST
Implemented changes and corrections:
Amd. 2.83
Amd. 10.88
Amd. 8.92
Poslední aktualizace: 22.12.2024 (Počet položek: 2 217 000)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.