Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Canned food products. Methods for determination of organoleptic characteristics, net mass or volume and component relationship and net mass
Automaticky přeložený název:
Konzervy potravinářské výrobky. Metody pro stanovení organoleptických vlastností, čisté hmotnosti nebo objemu a vztah komponent a čisté hmotnosti
NORMA vydána dne 1.1.1980
Označení normy: GOST 8756.1-79
Poznámka: NEPLATNÁ
Datum vydání normy: 1.1.1980
Kód zboží: NS-396765
Počet stran: 11
Přibližná hmotnost: 33 g (0.07 liber)
Země: Ruská technická norma
Kategorie: Technické normy GOST
Implemented changes and corrections:
Amd. 3.82
Amd. 7.85
Poslední aktualizace: 22.12.2024 (Počet položek: 2 217 000)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.