Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Poultry meat, edible offal, ready-to-cook products. Methods for detection and quantity determination of Staphylococcus aureus
Automaticky přeložený název:
Drůbeží maso , jedlé droby , ready -to - kuchař produkty. Metody detekce a stanovení množství Staphylococcus aureus
NORMA vydána dne 1.1.1995
Označení normy: GOST 7702.2.4-93
Poznámka: NEPLATNÁ
Datum vydání normy: 1.1.1995
Kód zboží: NS-395861
Počet stran: 6
Přibližná hmotnost: 18 g (0.04 liber)
Země: Ruská technická norma
Kategorie: Technické normy GOST
Implemented changes and corrections:
Amd. 6.19
Chcete pravidelně odebírat informace o nově vycházejících normách z celého světa a to zcela zdarma?
Přihlašte se k odběru. Vše je velice jednoduché a absolutně ZDARMA.
Na výběr máte vydavatele z celého světa.
Poslední aktualizace: 03.08.2024 (Počet položek: 2 341 467)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.