Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Poultry meat, edible offal, ready-to-cook products. Method for quantity determination of mesophilic aerobes and facultative-anaerobes
Automaticky přeložený název:
Drůbeží maso , jedlé droby , ready -to - kuchař produkty. Metoda pro stanovení množství mezofilních aerobních a fakultativních anaerobů -
NORMA vydána dne 1.1.1994
Označení normy: GOST 7702.2.1-95
Poznámka: NEPLATNÁ
Datum vydání normy: 1.1.1994
Kód zboží: NS-395858
Počet stran: 3
Přibližná hmotnost: 9 g (0.02 liber)
Země: Ruská technická norma
Kategorie: Technické normy GOST
Poslední aktualizace: 19.04.2024 (Počet položek: 2 860 954)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.