Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Poultry meat, edible offal, ready-to-cook products. Methods for sampling and preparing of microbiological examinations
Automaticky přeložený název:
Drůbeží maso, jedlé droby, ready-to-kuchař produkty. Metody odběru vzorků a přípravu mikrobiologických vyšetření
NORMA vydána dne 1.1.1994
Označení normy: GOST 7702.2.0-95
Poznámka: NEPLATNÁ
Datum vydání normy: 1.1.1994
Kód zboží: NS-395857
Počet stran: 9
Přibližná hmotnost: 27 g (0.06 liber)
Země: Ruská technická norma
Kategorie: Technické normy GOST
Chcete mít jistotu, že používáte pouze platné technické normy?
Nabízíme Vám řešení, které Vám zajistí měsíční přehled o aktuálnosti norem, které používáte.
Chcete vědět více informací? Podívejte se na tuto stránku.
Poslední aktualizace: 18.03.2025 (Počet položek: 2 233 643)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.