Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Poultry meat. Methods for chemical and microscopic analysis of meat freshness
Automaticky přeložený název:
Drůbeží maso. Metody pro chemický a mikroskopickou analýzou masa svěžesti
NORMA vydána dne 1.7.1975
Označení normy: GOST 7702.1-74
Poznámka: NEPLATNÁ
Datum vydání normy: 1.7.1975
Kód zboží: NS-395856
Počet stran: 7
Přibližná hmotnost: 21 g (0.05 liber)
Země: Ruská technická norma
Kategorie: Technické normy GOST
Implemented changes and corrections:
Amd. 4.90
Chcete mít jistotu o platnosti užívaných předpisů?
Nabízíme Vám řešení, abyste mohli používat stále platné (aktuální) legislativní předpisy.
Chcete vědět více informací? Podívejte se na tuto stránku.
Poslední aktualizace: 14.09.2025 (Počet položek: 2 232 183)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.