Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Poultry meat. Methods for chemical and microscopic analysis of meat freshness
Automaticky přeložený název:
Drůbeží maso. Metody pro chemický a mikroskopickou analýzou masa svěžesti
NORMA vydána dne 1.7.1975
Označení normy: GOST 7702.1-74
Poznámka: NEPLATNÁ
Datum vydání normy: 1.7.1975
Kód zboží: NS-395856
Počet stran: 7
Přibližná hmotnost: 21 g (0.05 liber)
Země: Ruská technická norma
Kategorie: Technické normy GOST
Implemented changes and corrections:
Amd. 4.90
Poskytování aktuálních informací o legislativních předpisech vyhlášených ve Sbírce zákonů od roku 1945.
Aktualizace 2x v měsíci !
Chcete vědět více informací? Podívejte se na tuto stránku.
Poslední aktualizace: 04.07.2025 (Počet položek: 2 207 347)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.