Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Poultry meat. Methods of sampling. Organoleptic methods of quality assessment
Automaticky přeložený název:
Drůbeží maso. Metody odběru vzorků. Organoleptické metody hodnocení kvality
NORMA vydána dne 1.7.1975
Označení normy: GOST 7702.0-74
Poznámka: NEPLATNÁ
Datum vydání normy: 1.7.1975
Kód zboží: NS-395855
Počet stran: 3
Přibližná hmotnost: 9 g (0.02 liber)
Země: Ruská technická norma
Kategorie: Technické normy GOST
Chcete mít jistotu o platnosti užívaných předpisů?
Nabízíme Vám řešení, abyste mohli používat stále platné (aktuální) legislativní předpisy.
Chcete vědět více informací? Podívejte se na tuto stránku.
Poslední aktualizace: 04.07.2025 (Počet položek: 2 207 347)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.