Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Poultry meat. Methods of sampling. Organoleptic methods of quality assessment
Automaticky přeložený název:
Drůbeží maso. Metody odběru vzorků. Organoleptické metody hodnocení kvality
NORMA vydána dne 1.7.1975
Označení normy: GOST 7702.0-74
Poznámka: NEPLATNÁ
Datum vydání normy: 1.7.1975
Kód zboží: NS-395855
Počet stran: 3
Přibližná hmotnost: 9 g (0.02 liber)
Země: Ruská technická norma
Kategorie: Technické normy GOST
Chcete pravidelně odebírat informace o nově vycházejících normách z celého světa a to zcela zdarma?
Přihlašte se k odběru. Vše je velice jednoduché a absolutně ZDARMA.
Na výběr máte vydavatele z celého světa.
Poslední aktualizace: 03.08.2024 (Počet položek: 2 341 467)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.