Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Confectionery. Methods for determination of moisture and dry substances
Automaticky přeložený název:
Cukrovinky. Metody pro stanovení vlhkosti a sušiny
NORMA vydána dne 1.1.1975
Označení normy: GOST 5900-73
Poznámka: NEPLATNÁ
Datum vydání normy: 1.1.1975
Kód zboží: NS-394952
Počet stran: 11
Přibližná hmotnost: 33 g (0.07 liber)
Země: Ruská technická norma
Kategorie: Technické normy GOST
Implemented changes and corrections:
Amd. 4.80
Amd. 9.86
Amd. 5.91
Amd. 4.92
Poslední aktualizace: 13.09.2024 (Počet položek: 2 429 660)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.