Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Confectionary. Methods for determination of fat fraction of total mass
Automaticky přeložený název:
Cukrovinek. Metody pro stanovení frakce tuku z celkové hmotnosti
NORMA vydána dne 1.7.1986
Označení normy: GOST 5899-85
Poznámka: NEPLATNÁ
Datum vydání normy: 1.7.1986
Kód zboží: NS-394951
Počet stran: 20
Přibližná hmotnost: 60 g (0.13 liber)
Země: Ruská technická norma
Kategorie: Technické normy GOST
Chcete pravidelně odebírat informace o nově vycházejících normách z celého světa a to zcela zdarma?
Přihlašte se k odběru. Vše je velice jednoduché a absolutně ZDARMA.
Na výběr máte vydavatele z celého světa.
Poslední aktualizace: 22.10.2025 (Počet položek: 2 239 879)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.