Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Confectionery. Methods for determination of acidity and alkalinity
Automaticky přeložený název:
Cukrovinky. Metody pro stanovení kyselosti a zásaditosti
NORMA vydána dne 1.1.1989
Označení normy: GOST 5898-87
Poznámka: NEPLATNÁ
Datum vydání normy: 1.1.1989
Kód zboží: NS-394950
Počet stran: 14
Přibližná hmotnost: 42 g (0.09 liber)
Země: Ruská technická norma
Kategorie: Technické normy GOST
Implemented changes and corrections:
Amd. 3.91
Poslední aktualizace: 13.09.2024 (Počet položek: 2 429 660)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.