Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Confectionary. Methods for determination of organoleptic quality indices, sizes, netto-mass and components
Automaticky přeložený název:
Cukrovinek. Metody pro stanovení smyslové kvalitativních ukazatelů, velikosti, netto masy a komponentů
NORMA vydána dne 1.1.1992
Označení normy: GOST 5897-90
Datum vydání normy: 1.1.1992
Kód zboží: NS-394949
Počet stran: 9
Přibližná hmotnost: 27 g (0.06 liber)
Země: Ruská technická norma
Kategorie: Technické normy GOST
NEPLATNÁ
1.7.1967
NEPLATNÁ
1.1.1997
NEPLATNÁ
1.1.2003
NEPLATNÁ
1.1.1990
1.7.1967
NEPLATNÁ
1.7.1967
Chcete pravidelně odebírat informace o nově vycházejících normách z celého světa a to zcela zdarma?
Přihlašte se k odběru. Vše je velice jednoduché a absolutně ZDARMA.
Na výběr máte vydavatele z celého světa.
Poslední aktualizace: 05.10.2025 (Počet položek: 2 237 498)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.