Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Bread and bakers products. Methods for determination of salt mass fraction
Automaticky přeložený název:
Chléb a pekařské výrobky. Metody pro stanovení podílu solí hromadného
NORMA vydána dne 1.4.1951
Označení normy: GOST 5698-51
Poznámka: NEPLATNÁ
Datum vydání normy: 1.4.1951
Kód zboží: NS-394868
Počet stran: 5
Přibližná hmotnost: 15 g (0.03 liber)
Země: Ruská technická norma
Kategorie: Technické normy GOST
Implemented changes and corrections:
Amd. 7.84
Amd. 10.85
Amd. 1.89
Poskytování aktuálních informací o legislativních předpisech vyhlášených ve Sbírce zákonů od roku 1945.
Aktualizace 2x v měsíci !
Chcete vědět více informací? Podívejte se na tuto stránku.
Poslední aktualizace: 26.06.2025 (Počet položek: 2 205 981)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.