Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Bread and bakers products. Methods for determination of salt mass fraction
Automaticky přeložený název:
Chléb a pekařské výrobky. Metody pro stanovení podílu solí hromadného
NORMA vydána dne 1.4.1951
Označení normy: GOST 5698-51
Poznámka: NEPLATNÁ
Datum vydání normy: 1.4.1951
Kód zboží: NS-394868
Počet stran: 5
Přibližná hmotnost: 15 g (0.03 liber)
Země: Ruská technická norma
Kategorie: Technické normy GOST
Implemented changes and corrections:
Amd. 7.84
Amd. 10.85
Amd. 1.89
Poslední aktualizace: 12.05.2025 (Počet položek: 2 199 201)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.