Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Bread and bakery products. Methods for determination of sugar content
Automaticky přeložený název:
Chléb a pekárenské výrobky. Metody pro stanovení obsahu cukru
NORMA vydána dne 1.7.1969
Označení normy: GOST 5672-68
Poznámka: NEPLATNÁ
Datum vydání normy: 1.7.1969
Kód zboží: NS-394858
Počet stran: 10
Přibližná hmotnost: 30 g (0.07 liber)
Země: Ruská technická norma
Kategorie: Technické normy GOST
Implemented changes and corrections:
Amd. 4.83
Amd. 10.85
Amd. 2.87
Amd. 3.92
Chcete mít jistotu, že používáte pouze platné technické normy?
Nabízíme Vám řešení, které Vám zajistí měsíční přehled o aktuálnosti norem, které používáte.
Chcete vědět více informací? Podívejte se na tuto stránku.
Poslední aktualizace: 12.11.2024 (Počet položek: 2 210 658)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.