Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Bread and bakery products. Methods for determination of sugar content
Automaticky přeložený název:
Chléb a pekárenské výrobky. Metody pro stanovení obsahu cukru
NORMA vydána dne 1.7.1969
Označení normy: GOST 5672-68
Poznámka: NEPLATNÁ
Datum vydání normy: 1.7.1969
Kód zboží: NS-394858
Počet stran: 10
Přibližná hmotnost: 30 g (0.07 liber)
Země: Ruská technická norma
Kategorie: Technické normy GOST
Implemented changes and corrections:
Amd. 4.83
Amd. 10.85
Amd. 2.87
Amd. 3.92
Chcete pravidelně odebírat informace o nově vycházejících normách z celého světa a to zcela zdarma?
Přihlašte se k odběru. Vše je velice jednoduché a absolutně ZDARMA.
Na výběr máte vydavatele z celého světa.
Poslední aktualizace: 17.07.2024 (Počet položek: 2 336 011)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.