Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Bakery products. Method for determination of parosity
Automaticky přeložený název:
Pekařských výrobků. Metoda pro stanovení parosity
NORMA vydána dne 1.8.1997
Označení normy: GOST 5669-96
Datum vydání normy: 1.8.1997
Kód zboží: NS-394856
Počet stran: 5
Přibližná hmotnost: 15 g (0.03 liber)
Země: Ruská technická norma
Kategorie: Technické normy GOST
1.7.1990
NEPLATNÁ
1.7.1965
1.7.1991
1.7.1976
1.7.1975
1.1.2000
Poslední aktualizace: 12.11.2024 (Počet položek: 2 210 658)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.