Norma GOST 5669-96 1.8.1997 náhled

GOST 5669-96

Bakery products. Method for determination of parosity

Automaticky přeložený název:

Pekařských výrobků. Metoda pro stanovení parosity



NORMA vydána dne 1.8.1997


Jazyk
Provedení
DostupnostSKLADEM
Cena942.50 bez DPH
942.50

Informace o normě:

Označení normy: GOST 5669-96
Datum vydání normy: 1.8.1997
Kód zboží: NS-394856
Počet stran: 5
Přibližná hmotnost: 15 g (0.03 liber)
Země: Ruská technická norma
Kategorie: Technické normy GOST

Odebírejte informace o nově vydaných normách ZDARMA:

Chcete pravidelně odebírat informace o nově vycházejících normách z celého světa a to zcela zdarma?
Přihlašte se k odběru. Vše je velice jednoduché a absolutně ZDARMA.
Na výběr máte vydavatele z celého světa.




Cookies Cookies

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.

Souhlas můžete odmítnout zde.

Zde máte možnost přizpůsobit si nastavení souborů cookies v souladu s vlastními preferencemi.

Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů.