Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Bread and bakery products. Methods for determination of fat content
Automaticky přeložený název:
Chléb a pekárenské výrobky. Metody pro stanovení obsahu tuku
NORMA vydána dne 1.7.1969
Označení normy: GOST 5668-68
Poznámka: NEPLATNÁ
Datum vydání normy: 1.7.1969
Kód zboží: NS-394855
Počet stran: 10
Přibližná hmotnost: 30 g (0.07 liber)
Země: Ruská technická norma
Kategorie: Technické normy GOST
Implemented changes and corrections:
Amd. 4.83
Amd. 10.85
Amd. 2.87
Amd. 3.92
Poslední aktualizace: 12.11.2024 (Počet položek: 2 210 658)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.