Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Bread and bakery products. Rules of acceptance, methods of sampling, methods of determination of organoleptic characteristics and mass
Automaticky přeložený název:
Chléb a pekárenské výrobky. Pravidla přijetí, metody odběru vzorků, metody stanovení organoleptických vlastností a hmotnosti
NORMA vydána dne 1.1.1966
Označení normy: GOST 5667-65
Poznámka: NEPLATNÁ
Datum vydání normy: 1.1.1966
Kód zboží: NS-394854
Počet stran: 4
Přibližná hmotnost: 12 g (0.03 liber)
Země: Ruská technická norma
Kategorie: Technické normy GOST
Implemented changes and corrections:
Amd. 12.80
Amd. 10.85
Amd. 3.92
Poslední aktualizace: 12.05.2025 (Počet položek: 2 199 201)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.