Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Culinary products and half-finished products of minced meat. Rules of acceptance and test methods
Automaticky přeložený název:
Kulinářské výrobky a polotovary z mletého masa. Pravidla pro přijímání a zkušebních metod
NORMA vydána dne 1.1.1977
Označení normy: GOST 4288-76
Datum vydání normy: 1.1.1977
Kód zboží: NS-394394
Počet stran: 14
Přibližná hmotnost: 42 g (0.09 liber)
Země: Ruská technická norma
Kategorie: Technické normy GOST
Implemented changes and corrections:
Amd. 8.78
Amd. 5.84
Amd. 3.89
1.7.2013
1.7.2013
1.7.2013
1.7.2013
1.7.2013
1.7.2014
Chcete mít jistotu o platnosti užívaných předpisů?
Nabízíme Vám řešení, abyste mohli používat stále platné (aktuální) legislativní předpisy.
Chcete vědět více informací? Podívejte se na tuto stránku.
Poslední aktualizace: 22.12.2024 (Počet položek: 2 217 000)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.