Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Confectionery. Method for quantity determination of mesophilic aerobic and facultative-anaerobic microorganisms
Přeložit název
NORMA vydána dne 1.1.2017
Označení normy: GOST 33536-2015
Datum vydání normy: 1.1.2017
Kód zboží: NS-650719
Počet stran: 10
Přibližná hmotnost: 30 g (0.07 liber)
Země: Ruská technická norma
Kategorie: Technické normy GOST
Mikrobiologie potravin
Obiloviny, luštěniny a z nich získávané produkty
Kakao
Cukr a výrobky z cukru
Implemented changes and corrections:
Amd. 4.20
Poslední aktualizace: 26.04.2024 (Počet položek: 2 896 057)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.