Potřebujeme váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby se vám mimo jiné mohly ukazovat informace týkající se vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Margarines, cooking fats, fats for confectionery, baking and dairy industry. Sampling rules and methods of control
Automaticky přeložený název:
Margaríny, jedlé tuky, tuky na pečení a cukrovinek, mlékárenský průmysl. Pravidla a metody kontroly odběru vzorků
NORMA vydána dne 1.7.2014
Označení normy: GOST 32189-2013
Datum vydání normy: 1.7.2014
Kód zboží: NS-393581
Počet stran: 38
Přibližná hmotnost: 114 g (0.25 liber)
Země: Ruská technická norma
Kategorie: Technické normy GOST
Implemented changes and corrections:
Amd. 6.19
Amd. 7.19
NEPLATNÁ
1.1.2008
NEPLATNÁ
1.1.2010
NEPLATNÁ
1.1.2010
NEPLATNÁ
1.1.2010
NEPLATNÁ
1.1.2010
NEPLATNÁ
1.1.2011
Poslední aktualizace: 08.08.2024 (Počet položek: 2 342 046)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.